Over ons

Welkom bij Shoe-Lux, uw schoenenspeciaalzaak in het neusje van Limburg! 

Sinds de oprichting in 1970 is Shoe-Lux uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Tessenderlo en omstreken. Deze speciaalzaak wordt inmiddels gerund door de tweede generatie: Marnik nam in 2004 samen met zijn echtgenote Hilde de zaak over van zijn ouders, Caroline en Eddy. In 2010 werd de zaak grondig gerenoveerd en het resultaat mag er zijn! Kom eens langs en laat u verrassen door onze ruime etalages en onze sfeervolle, ruime, overzichtelijke en gezellige schoenenzaak. 

Met onze collecties dames- en herenschoenen en handtassen naar ieders smaak en budget spelen we steeds in op de allerlaatste modetrends. Dames vinden bij ons de meest stijlvolle modellen sneakers, laarzen, enkellaarsjes, pumps, ballerina’s, sandalen en slippers. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment handtassen, klein lederwaren en paraplu’s. Onze mannelijke klanten hebben de keuze uit zowel sportieve als geklede schoenen, als ook een mooi assortiment aangepaste riemen. 

Daarnaast kan u bij Shoe-Lux nog terecht voor een enorm aanbod schoenen, sandalen, muilen en pantoffels die geschikt zijn voor losse steunzolen. Extra comfort gaat bij ons nooit ten koste van de looks!

Kwaliteit, keuze, service en eerlijk advies staan bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen uitgebreid de tijd om u te begeleiden in uw keuze. We wensen u veel shop plezier en hopen u snel te mogen verwelkomen in onze zaak!

Team Shoe-Lux
Marnik, Hilde
 Grisilde en Veronique

Onze winkel is gelegen op de Geelsebaan 10-12 te Tessenderlo en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto vlot te bereiken. U kan uw auto gratis voor de deur parkeren met parkeerschijf. En op zo’n 50 meter van onze zaak, op de hoek Geelsebaan-Kolmen kan u uw auto de hele dag gratis parkeren!

Klein Vorst, Laakdal, Veerle en Engsbergen liggen vlakbij. Via de N10 bereikt u ons gemakkelijk vanuit Diest, Scherpenheuvel-Zichem en Aarschot. Volgt u de N29 dan vindt u ons snel vanuit Diest, Schaffen, Paal en Beringen. Ook de E313 en E314 liggen vlakbij, zodat u ons respectievelijk vanuit Antwerpen, Herentals, Olen, Westerlo, Geel, Heusden-Zolder, Hasselt en Leuven, Aarschot, Bekkevoort, Diest, Halen, Heusden-Zolder, Zonhoven, Genk en Maasmechelen eenvoudig kan bereiken.